Gottlieb BinderInfinite fastening possibilities

Våra värderingar

Binder har varit ett familjeföretag sedan 1798. I både det dagliga arbetet och i våra relationer med kunder och leverantörer, har vi alltid arbete utifrån tre nyckelvärden.

Certifierade och jämn kvalitet

Binder arbetar alltid med att upprätthålla en konstant utveckling av högteknologiska produkter. Ett tydligt bevis på detta är de många kvalitetscertifieringar som förnyas med jämna mellanrum så att de senaste standarderna alltid iakttas.

Teknisk innovation

Mer än 200 år av industriell tradition, ständig engagemang för teknisk forskning och ett alltmer omfattande produktsortiment har hjälpt Binder bli ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av återförslutbara och omflyttbara fästsystem , liksom i extrudering av tekniska profiler. Framgången beror på att vår innovativa anda och vår förmåga att alltid utveckla optimala lösningar för många användningsområden.

100% producerat i Tyskland

Tradition är viktigt för oss: sedan 1798 har Binder utvecklat och tillverkat sina produkter i Tyskland, inledningsvis på det historiska huvudkontoret i Holzgerlingen och senare vid nya anläggningar i Bretnig och Pulsnitz.
Våra medarbetares hälsa och säkerhet är av största vikt för oss och alla säkerhetsåtgärder vidtas i enlighet med detta.

Vår historia

Kontinuerlig innovation sedan 1798.

Frågor? Kontakta oss!

Ansprechpartner

Har du frågor om våra produkter?

Vi svarar gärna och ger råd för individuella lösningar.