Denna webbplats använder kakor

På vår webbplats använder vi kakor som är nödvändiga för att presentera webbplatsen. Om du klickar på ”Acceptera urval” används endast dessa kakor. Andra kakor och annat innehåll från tredje part (t.ex. YouTube-videor eller Google Maps-kartor) används endast med din tillåtelse genom att du väljer ut dem eller klickar på ”Acceptera alla”. Mer information hittar du i vår sekretesspolicy, där du alltid kan ta tillbaka ditt godkännande.

Välj sektorn

Hygien

Binder producerar låssystem i folie som är speciellt utvecklade för blöjor och inkontinensskydd. Denna innovativa, väldigt tunna mikroextruderade folieförslutning med en tredimensionell struktur är extremt mjuk och flexibel.

Microplast®

Microplast®

Microplast® fäster mot de flesta textilier så som tex nonwoven, liksom textilier som används i inkontinensskydd. Tack vare sin hexagonala geometri, fungerar den perfekt oavsett riktning, till skillnad från system som bygger på hake & ögleelement. Detta garanterar det samma skal- och skjuvkraft i alla riktningar. De platta huvudena på detta fästsystem ger en mycket behaglig och hudvänlig känsla.

Microplast® finns i olika bredder samt i de vanliga hygienfärger.

Exempel på applikation

Please accept YouTube Cookies to view the video.

Rekommenderad produkt

Frågor? Kontakta oss!

Ansprechpartner

Har du frågor om våra produkter?

Vi svarar gärna och ger råd för individuella lösningar.

Ansprechpartner

Hos oss får du råd!

Tel.: +46 723335030
E-Mail: info@binder.se